sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lucian päivä 13.12.

Lucia-neito seurueineen tuo valoa ja lämpöä vuoden pimeimpänä aikana. Sariolassa yhdeksäsluokkalaisista koostuva kulkue ilahdutti koulun väkeä laulullaan perjantaina 11.12.

torstai 3. joulukuuta 2015

5. luokkalaisten järjestämä illtasähly 20.11.2015 5A –luokkalaisen kokemana


Buffetti odottaa ostajiaan


Lipunmyynti alkoi 17.40 ja seuraava vuoro alkoi kuudelta ja ihmisiä tuli ihan puoli seitsemään asti.  Sisäänpääsy maksu oli 2e.Iltasählyssä oli 0-5 luokkalaisia. sinne ei saanut tulla enään 6-9 luokkalaisia.  Iltasähly loppui 21.30. Rahaa tuli parinsadan kieppeillä. Eli paljon tuli rahaa. Olin itse 6-18.30 asti.Toivoisin että näitä ilta/yö sahlyjä järjestettäisiin enemmänkin.
ILTASÄHLYSSÄ OLI SUPER HAUSKAA
kirjoittanut: Laura 5a

Iltasählyssä oli myös puffetti. Siellä myytiin pizzaa, limsaa, karkkia, popcornia ja mehua. 5a:n ja 5b:n oppilaat pitivät puffetin pystyssä. Oppilaiden vanhemmmat leipoivat esim. pizzaa puffettiin. Tapahtuma tuotti paljon rahaa. Iltasählyssä oli paljon porukkaa.  Kiitos järjestäjät ja vanhemmat jotka auttoivat iltasählyn järjestämisessä.  Siellä oli myös elokuvan katselu mahdollisuus. Muusiikkiakin oli mahdollisuus kuunnella. Kaikki oli upeaa ja uskon että myös hauskaa. 5a:n ja 5b:n oppilaat jäivät vielä siivoamaan paikkoja tapahtuman jälkeen. Luokat olivat siistejä käytön jälkeen. Se meni niin mukavasti että uskon että tälläisiä järjestetään useammin : )
kirjoittanut: Neea 5a 



Iltasähly20.11 2015      
Se alkoi klo:18.00.Ja loppui klo:21.30. Sisäänpääsy maksoi 2euroa. Siellä oli Puffetti. Ja puffetissa oli popcorneja,limsaa,pizzaa,karkkia,mokkapaloja. Me keräämme rahaa leirikouluun. Siellä saatiin kerättyä noin kolmesataa euroa. Vanhemmat auttoivat meitä.


Iltasähly 2015 
Iltasählyn tarkoitus oli kerätä rahaa 5. luokan leirikoulurahastoon. Iltasähly oli tarkoitettu 0-5 luokille. Se alkoi klo 18.00 ja päättyi 21.30. 5. luokan oppilaat jäivät vielä tapahtuman jälkeen siivoamaan Sariolan koululle. 
Sählyä pelattiin Sariolan koulun liikuntasalissa. Vaikka joukkueissa oli kaiken ikäisiä oppilaita, pelit onnistuivat erittäin hyvin. Joukkueissa oli hyvä yhteishenki ja kaikkia kannustettiin.  
Vilma

Iltasählyn puffetissa kauppa kävi hyvin, niin hyvin, että pari vanhemmista joutui käymään kesken iltasählyn kaupassa. Kaupasta ostettiin lisää popcorneja, limsaa ja karkkia. Vaikka popcorneja oli pyykkikorillinen ne loppuivat kesken. Puffetissa myytiin pillimehuja, popcorneja, karkkia, pitsaa, mokkapaloja ja limsaa. Elokuvahuoneessa sai katsella ensin Disneyn Urhea elokuvaa ja sen jälkeen Risto Räppääjä ja polkupyörävaras elokuvaa. Ainakin pienemmät oppilaat sanoivat elokuvien olleen hyviä. Musiikkiakin sai kuunnella käytävällä ja sen sai itse vaihtaa mielensä mukaan. Englanninluokassa sai katsella Saipa - Ilves jääkiekkopeliä. 
Eerika


Buffetissa kävi kuhina

Iltasähly 2015 
Iltasählyssä oli paljon ohjelmaa siellä pääsi urheilemaan ja rentoutumaan elokuvien parissa suunkin sai makeaksi ja suolaiseksi. Iltasähly oli tarkoitettu 0-5 luokkalaisille joten pienemmätkin pääsi pelaamaan sählyä. Puffetissa myytiin popcorneja, karkkia, mokkapaloja, limsaa, pillimehuja ja pitsaa. Elokuvahuoneita oli kaksi, toisessa oli Ilves-Saipa peli toisessa oli mukavia lasten elokuvia. 
Sählyjoukkueita oli neljä, punainen, keltainen, sininen ja vihreä. Pelejä pelattiin klo.18-21. 
Kaksi joukkuetta pääsi finaaliin sininen ja keltainen, keltaiset voittivat kovan ottelun jälkeen. Iltasählyn järjestivät Sariolan molemmat viitosluokat. Iltasählystä saadut rahat menivät viitosluokan leirikoulun hyväksi. 
 Kiitos kaikille osallistujille!  
  Kirjoittanut: Kaisa 

Koko illan jatkuivat kovat sählypelit
Iltasähly 2015
Iltasählyssä pelattiin sählyä. Siellä oli neljä joukkuetta jotka kaikki palasivat toisiaan vastaan.Peli kesti 30min ja sillä aikaa kun ei ollut oma peli niin sai käydä katsomassa Ilves Saipa peliä tai elokuvaa tai käydä puffetissa  ja sai myös katsoa kun toiset joukkueet pelasivat.Keltaiset voittivat pelin ja toiseksi tuli siniset kolmanneksi tuli vihreät ja viimeiseksi tuli punaiset. Sinne sai tulla 0-5 luokkalaiset.
Väinö

Puffetissa myytiin popcornia, limsaa, pillimehua, karkkia, mokkapaloja ja pizzaa. Sisäänpääsylippu maksoi 2e. Käytävässä sai kuunnella musiikkia. Tapahtuma alkoi  kuudelta. Rahaa kerättiin leirikoulu Marttisiin. Tapahtuma loppui puoli kymmeneltä.

ILTASÄHLY 2015 
5a ja 5b  järjesti iltasählyn pe. 20.11. 2015 klo 18.-21.30.  Iltasählyssä (nimen mukaisesti) pelattiin sählyä, 5 luokkalaiset pitivät huolta puffetista, 4 luokassa näytettiin elokuvia ja enkun luokassa näytetttiin Ilves vs Saipa peli. Puffetissa oli karkkia, popparia, mokkapaloja, limua ja pillimehuja. Sählyssä piti järjestystä yllä  Rasmuksen isä. Välillä tämä oli poissa  ja Akselin isä tuomaroi myös. Joukkueita oli punaiset, keltaiset (Ipa), siniset ja vihreät. Joukkue kapteenit olivat tyttöjä. Turnauksen voittajat olivat  keltaiset. Siniset tulivat toiseksi, vihreä kolmanneksi ja punaiset viimeiseksi. Pelaajia oli eskareista vitosiin. Pelaajia lähti välillä pois tai puffetti vuoroon, joten pelaajat vaihtoivat joukkueita. 

Iltasählyn tarkoitus oli ansaita rahaa 5a:n ja 5b:n luokkaretkelle Marttisiin. Rahaa kertyikin yli 300 euroa. Rahoja käytetään bussimaksun, aamupalojen, aterioiden ja ohjelman maksamiseen. Syksyllä 2016 tapahtuva retki maksetaan kerätyillä rahoilla ja vanhempien maksuilla. Tähän mennessä kaikki molemmilta luokilta ovat ilmoittautuneet mukaan leirikouluun. Iltasählyn järjestystä hoitivat oppilaiden vanhemmat ja retkelle lähtevät oppilaat. Valitettavasti kummankaan luokan opettajat eivät päässeet mukaan muiden menojen vuoksi. Itsekkään en valitettavasti päässyt mukaan pelaamaan. Iltasählyn ideana ei kuitenkaan ollut vain rahankeruu leirikoulua varten, vaan hauskan pitoa ja sählyn pelaamista varten järjestetty hupi-ilta. Pääsylippujen hinta oli kaksi euroa per henkilö. Herkkujen hinta oli korkeintaan euro paitsi limu joka maksoi 1. Sählyn järjestämistä varten tarvitut tavarat kustansivat 5a:n ja 5b:n oppilaiden vanhemmat. 
Tehnyt: Emma

Leffa-luokassa oli rauhallinen tunnelma
ILTASÄHLY 
5a ja 5b iltasähly 2015! 
Sinne sai tulla 0-5 luokkalaiset.Iltasählyssä oli vauhdikasta menoa. Pelit olivat tosi tasaisia. Siellä sai katsoa Ilves Saipa peliä tai katsoa eri elokuvia. Siellä oli joukkoeita punaiset  ,keltaiset ,siniset ja vihreät.Me saatiin rahaa yli kolmesataa euroa. Se raha käytetään meidän leirikouluun. Se alkoi kuudelta ja loppui puoli kymmeneltä. 

Iltasähly 2015 
Iltasähly oli hauska monien mielestä ja se oli myös kivaa kun tytötkin pelasi sählyä. siellä myytiin popcorneja, limsaa, karkkia, mehua ja pitsaa.Siellä näytettiin ilves-saipa peliä ja elokuvia ja kuunneltiin musiikkia. Iltasählyn voittajat oli keltainen toiseksi tuli siniset kolmanneksi tuli vihreät ja vikoina oli punaiset.Tapahtuma alkoi kuudelta ja loppui puolikymmeneltä. sinne pääsi 0-5 luokat.  


 ILTASÄHLY 
Iltasähly alkoi 18.00 - 21.30. Aluksi järjestäjät tulivat aikaisemmin jo 17.15. Eli 5a ja 5b , laitettiin puffetti, sähly aidat ja maalit, lipunmyynti ja jne... Iltasählyyn ihmisiä tuli  paljon pieniä ja isoja ja vanhempia. Lippu maksoi 2 euroa. Siellä oli oppilaita 0-5 luokkalaisiin. Iltasähly alkoi hyvin, kukaan ei pelleillyt ollenkaan. 

Puffetissa oli popcornia , karkkipusseja , limsaa, pizzaa , mokkapaloja ,  
pillimehua. Yhteensä rahaa kertyi jotain 200 euroa, tarkkaa tietoa ei ole. 

Kivaa iltasählyssä oli, ja pelaajia oli paljon ja halukkaita. Iltasähly on tarkoitettu pelaamiseen , hauskanpitoon ja yhdessäoloon. Vanhemmat olivat apuna puffetissa ja tuomaroitsijana jne.. 

Kiitos vanhemmille jotka osallistuivat iltasählyyn. 

Koulun aulassa oli musiikkia jota oppilaat pystyivät vaihtamaan. Musiikkia oli l 
aidasta laitaan. Oli kunnon rokkia ja lasten lauluja. Jotkut oppilaat jäivät  
tanssimaan ja heittämään kärrynpyöriä. 

Iltasählyssä oli elokuvahuone jossa katseltiin erilaisia elokuvia mm. Urhea,  
Risto Räppääjä ja polkupyörä varas. Siellä oli enimmäkseen pieniä oppilaita  
katselemassa elokuvia, mutta oli siellä muitakin. 

Rahat jotka iltasählystä keräsimme menevät leirikoulumme hyväksi. Olemme  
lähdössä leirikoulukeskus Marttisiin koko 5. luokkien voimilla.