torstai 30. huhtikuuta 2015

Talent ja Vappupallottelu 30.4.

Vappupäivän aattona on koulullamme pidetty perinteisesti Talent-tapahtuma, jossa eri ikäiset oppilaat pääsevät esittelemään taitojaan yksin tai ryhmässä. Esityksiä oli taas laidasta laitaan eskarilaisten steppiesityksestä aina opettajien tarkkuusheittelyyn ja seiskojen poikien jalkapallon pomputteluun.

Kuvat ovat valitettavasti suht kaukaa otettuja kännykkäkuvia, mutta toivottavasti onnistuneen ja mukavan tapahtuman tunnelma välittyy edes hieman.
Tilaisuus alkoi eskarien steppiesityksellä

Erilaisia tanssiesityksiä oli useita. Tässä 1. luokkalaiset vuorossa.

4A rakensi ihmispyramideja usemmasta sairastapauksesta huolimatta.

Yhdistetty jalkapallo- ja breakdance-esitys seiskojen pojilla.

Rehtori vei tarkkuusheittokisan. Oliko sopupeliä?

Vappupallottelussa on tarkoitus pitää pallo ilmassa ympyrän sisällä vain jalkojen avulla.

Ylivoimainen voitto tällä kertaa kakkosluokkalaisille! Onko tässä useamman vuoden mestarit...

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Hyvinvointipäivä 15.4.

Perinteisen yhtenäiskoulupäivän teemana tänä vuonna oli hyvinvointi. Oppilaat olivat jälleen jaoteltu ryhmiin siten, että jokaisessa ryhmässä oli pienimpiä eskari tai ykkösluokkalaisia ja toisaalta yläkoulun vanhimpia oppilaita. Ryhmät kiersivät kukin kolmessa erilaisessa pajassa, jotka liittyivät mielenhallintaan, sosiaalisuuteen tai liikunnallisuuteen. Päivä oli vähintään yhtä mukava ja onnistunut, kuin aiempinakin vuosina. Erilaisia pajoja saatiin kuvattua videolle ja niistä on olemassa mukava 14 minuutin kooste, jonka voit katsoa alla olevasta linkistä:

https://youtu.be/6B9H3drUjzI

Alla muutama still-kuva napattuna kyseisestä videosta.

Päivä alkoi yhteisellä jumppatuokiolla

Yksi mielenrauhaan liittyvä paja oli paja, jossa revittiin matonkuteita ja virkattiin niistä mattoa.


Terveysvalistustakin annettiin. Piilosokerin määrä kyseisissä juomissa on valtava!


Tässä pallopelissä pärjäsivät pienet ja isot yhtä hyvin!
Kun siirryttiin pajalta toiselle, isommat huolehtivat, että kaikki pysyvät mukana ja pääsevät oikeaan paikkaan.

Liikuntapäivä 6.3.

Vietimme yläkoulun liikuntapäivää 6.3. Liikuntapäivänä oppilaat saivat itse valita, minkälaiseen liikuntamuotoon osallistuvat. Tällä kertaa mukana vaihtoehdoissa oli perinteisiä lajeja, kuten laskettelu Sappeessa, uiminen Kuohussa ja kävelylenkki koululta Pelisalmelle ja takaisin. Keli oli niin märkä ja lumitilanne huono, että hiihto jouduttiin jättämään pois vaihtoehdoista. Uutena kohteena tarjottiin oppilaille mahdollisuutta lähteä Sappeen ratsutilalle ratsastamaan.

Tällä kertaa kuvaaminen unohtui, mutta Sappeen ratsutilalta on pieni video tarjolla. Videon pääset katsomaan allaolevasta linkistä.

https://youtu.be/cLIrkRulHxA

Sateesta johtuen päivä oli melko rankka, mutta varmasti kaikkien mielestä mukava ja piristäväkin perinteisen koulutyön keskelle.