maanantai 16. syyskuuta 2013

Alakoulun liikuntapäivä 31.8.

Alakoulun väki vietti mukavan koulupäivän Pakkalan urheilukentällä. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Iso määrä vanhempia oli saapunut seuraamaan lasten suorituksia eri urheilupaikoilla.

Päivä alkoi pikajuoksija Olli Rantasen alkuveryttelyllä. Rantanen oli saapunut Tampereelta tätä tapahtumaa varten ja alkuveryttely olikin erittäin tehokas ja perusteellinen. Lapset, ja opettajatkin, osalllistuivat kiitettävästi tähän urheilupäivän tärkeään osaan. Alkuveryttelyllä oli varmasti suuri osuus siihen, että lihasrevähdyksiltä ja muilta pahemmilta loukkaantumisilta tiettävästi vältyttiin.

Alkuveryttelyn jälkeen oppilaat menivät eri suorituspaikoille. Yhdessä heitettiin keihästä, toisessa kiekkoa, palloa tai työnnettiin kuulaa. Hypättiin korkeutta tai pituutta. Juostiin ja heitettiin palloa myös ämpäreihin. Kaikkien oppilaiden omat suorituskortit täyttyivät pikkuhiljaa merkinnöistä kuin itsestään. Viimeinen henkilökohtainen laji oli 600 metrin juoksu ja tällä matkalla nähtiin hienoa venymistä useiden juoksijoiden osalta. Päivän aikana nähtiin useita piirikunnallisestikin kovia tuloksia, mutta pääasia oli kilpailla itseään vastaan ja pitää hauskaa. Sivustaseuraajan silmin päivä onnistui erinomaisesti.

Vielä viimeiseksi kilpailivat kaikki luokat toisiaan vastaan tulitikkuviestissä. Tämän kilpailun vei nimiinsä eskarien joukkue Rantasen Ollilla vahvistettuna. Onnittelut eskareille!

Pari kuvaa tulitikkuviestistä: